Codedwap

magji që e kanë shkruar me gjak prishje e magjive me Kuran

 • Uploaded on 28 Mei 2018

  == SHËROHU ME KUR'AN DHE SUNNET ==
  Kontakto hoxhen viber 0037745242733
  Telefon direkt : 0037745242733
  Skype : rukjemekuranesuneh@hotmail.com
  1 Shërim me Kuran dhe Sunet këshilla islame
  2 Sherim nga vesveset,endrrat e keqia.
  3 Largimi i mgjive,sehireve,syrikeq.ëndrrat,vesveset
  4 Ndimesa për martes,biznes,pun,familje,femij.shkollim­,edukim
  5.Këshilla praktike nga Kurani dhe suneti
  6.Keshilla per namaz,rrisk,pasuri hallall
  #SHPERNDAJE TEK TJERET.
  #Shperndaje per hir te Allahut rukja asht dhe davet i mir.
  #Eja ne ordinancen tonë kontakto numrat mëlart
  Fan pagu kliko tek linku: https://web.facebook.com/Ru...

  Channel Musliman Tv

Codedwap

TAGS:

Youtube Hatena . Webry . bd . Tripod . Addto . So-net . Gamer . Google+ . msu . images . ucz . Facebook